miércoles, 11 de septiembre de 2013

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

És la primera vegada que els Gegants de la Barceloneta participen en un acte polític, si és què, participar en la Via Catalana es considera polític. Quan m'ho van proposar vaig fer una consulta d'urgència amb la meva colla, els Geganters de la Barceloneta i la resposta majoritària va ser " no podem deixar de participar, no podem deixar passar aquest moment històric, ara toca". No cal que expliqui l'inmens orgull que vaig sentir amb aquesta resposta, al saber que participaria envoltada d'aquestes figures que des de fa 22 anys porto en el meu cor. Tampoc cal dir com he gaudit d'aquest moment envoltada de la meva gent, de la meva colla. Crec que aquesta foto dona fe del que acabo d'escriure. Visca el Gegants de la Barceloneta, visca la colla de Geganters de la Barceloneta i Visca Catalunya. LLIURE !!!!.

Carme Tomàs
Presidenta dels gegants de la Barceloneta




Podria posar molts qualificatius a aquest dia. Fa menys d'un any, que aquests mateixos que avui han fet història, em van donar l'oportunitat de ser el seu cap de colla. I potser avui ha estat el millor dia des de llavors. Nosaltres representem a la Barceloneta, però també al nostre país a través de la cultura popular catalana.  Avui hem fet història, hem unit Catalunya de dalt a baix. Ens hem donat les mans, i ho hem aconseguit. ARA ÉS L'HORA GEGANTERS!! ARA ÉS L'HORA SEGADORS!! ARA ÉS L'HORA DE CATALUNYA LLIURE!!!

Toni Fernández
Cap de colla dels gegants de la Barceloneta



1 comentario:

Anónimo dijo...

LIBERTAD PARA PAIS TARRAGO DE CATALUÑA,NOS ROBAN EL AGUA NO RESPETAN LA IDENTIDAD TARRAGONESES VISCA PAIS TARRACO LLIURE!