domingo, 8 de septiembre de 2013

AQUEST 11 DE SETEMBRE, FEM HISTÒRIA !!!

Aquest any, per primera vegada en la història dels nostres gegants, anem a participar en els actes de la Diada Nacional de Catalunya.

Així que ens podreu trobar en la Via Catalana, en el tram del carrer Doctor Aiguader. Al costat del nostre gegants Pep Barceló i María la néta.

Catalunya és a punt de fer història, i nosaltres volem ajudar a aconseguir-ho

 
 
 
Recorregut: El circuit de la Via Catalana recorre el litoral del Principat i discorre entre El Pertús i Alcanar. Un traçat que ha estat escollit sota diferents criteris:
  • És la columna vertebral dels Països Catalans seguint l'antiga Via Augusta. Així la gent del País Valencià i la Catalunya Nord, tot i ser dia feiner, podran continuar el recorregut pel seu territori. Les Illes Balears podran realitzar actes en paral·lel de manera simultània.
  • Les vies emprades són de fàcil accés per a la majoria de la població i presenta un recorregut bàsicament pla i lineal, assequible per a les persones amb mobilitat reduïda.
  • Arriba al gruix de la població i, especialment, a les zones on hi ha més gent a sumar i a implicar en el procés.
  • Garantim la mobilitat de vehicles que van a o vénen d'altres punts d'Europa, així no interferim en el seu dia a dia.
  • Segueix el recorregut d'exemples clars de la manca d'inversió de l'Estat espanyol en infraestructures a Catalunya com la N-340, la N-II i el corredor mediterrani ferroviari.

 
La informació del recorregut ha estat treta de: http://via.assemblea.cat/ca/via-catalana.html
 

No hay comentarios: