sábado, 14 de septiembre de 2013

MERCÈ 2013: MOSTRA DE GEGANTS

Del diumenge 15 a dilluns 23 de setembre de 2013
Com cada any des del 2001, la Coordinadora  de gegants de Barcelona vol organitzar l’acte amb què els barcelonins comencen a respirar l’ambient de Mercè.
Aquest és la Mostra de Gegants, quan tots els gegants de les 32 colles de la ciutat es troben per mostrar‐se davant dels seus conciutadans.
Cada any són milers de nens els que els esperen i els van a visitar. Enguany però, i commemorant el tricentenari del 1714, volem que la Mostra prengui un caire més festiu i reivindicatiu dels espais ciutadans. Partint d’aquesta premisa, volem fer‐la a les Drassanes, marc que creiem idoni per les nostres figures.

Inauguració: diumenge 15 a les 19.00h.
18.45h .‐ Obertura de les portes i arribada dels Gegants de la Ciutat.
19.00h .‐ Inici de l’espectacle inaugural, a càrrec de la companya Xuriach, amb la participació dels Esbarts de la ciutat i de diferents gegants.
19.45h .‐ Parlaments de les Autoritats.
20.00h .‐ Ball dels Gegants de la Ciutat.
20.30h .‐ Tancament.
 
Participants: Gegants, gegantons, nans i capgrossos de la Pedrera, Pi, Plaça Nova, Raval, Barceloneta, Casc Antic, Sant Pere de les Puel∙les, Sant Jaume, Carrer Princesa, Casa de Caritat, Fal∙lera Gegantera, Sagrada Família, Sant Josep de Calassanç, Colònies, Jordi Turull, Sant Antoni, Sarrià – Sant Gervasi, Sants, Poble‐sec, Marina, Nou Camp, Petras Albas, Trinitat Vella, Sant Andreu de Palomar, Sagrera, Poblenou, Clot, Verneda, Xerrac, Guinardó, Horta, Montbau, Gràcia i Nou Barris.
 
 
 
Trobareu als nostres gegants i gegantons. Veniu a veure'ls!!!
 

No hay comentarios: