domingo, 21 de julio de 2013

ELS GEGANTS DE LA BARCELONETA AL MUNDIAL DE NATACIÓ

Ahir els gegants de la Barceloneta, vam anar als mundials de natació a Barcelona, animant la festa i demostrant al món, l'important que és la cultura popular del nostre país.




A les 9:30 tots els participants, vam estar plantats en el Port Vell de Barcelona. Vam fer diverses mostres de balls de gegants. Per a nosaltres era un acte molt important, perquè el món podia estar veient, allò que fem molts caps de setmana, en diferents pobles de Catalunya, i que no són castells. Perquè el món geganter, està molt viu i a mes, cada dia més, fem un gran esforç perquè els nostres gegants, no es quedin tancats en qualsevol magatzem de barri.






També vam tenir moments per animar, als esportistes que estaven fent una prova de natació. 5.000 Km a mar obert.







Mentre els nedadors i nedadores, feien les seves proves, nosaltres fèiem un petit cercavila pel Port Vell. La durada va ser d'uns 20 minutos. Crec que ha molts dels assistents, és va quedar ben clar, que Catalunya no solament es ve a fer turisme de borratxera, sinó que el nostre país ofereix moltíssim més.





També vam tenir la visita de la mascota, dels mundials de natació de Barcelona. Un moment per a la diversió, per a grans i petits, en un dia on a les 12 del migdia, la calor començava a ser insuportable.


 
 
 

Una vegada mes, vull agrair als nostres geganters, l'esforç que van fer demostrant al món sencer, que fer cultura popular catalana, no és fàcil.
Si no vas poder veure'ns, tindreu l'oportunitat de fer-ho el dia 22, 23 i 25 de manera estàtica, i el dia 27 de nou, fent ballar als nostres gegants.
 


No hay comentarios: