domingo, 2 de enero de 2011

UN ANY PLE DE FEINA

Amics i amigues dels Gegants de la Barceloneta, ja hem dit adéu al 2010. Os volem desitjar un any 2011 ple de èxits. El nostre màxim desig pels nostres amics i tenint en conte quins temps estem travessant, és salud i una feina per a tots!!
En aquest article volem donar la benvinguda a les noves incorporacions de la colla. I tampoc volem oblidar a aquells que han decidit marxar o fer una parada, gràcies a tots.
Tampoc ens oblidarem de felicitar a la nostra presidenta i a la seva filla Vane, pel naixement de un nou geganter, el Gael. Segur que per totes dues serà uns dels millors anys de les seves vides.
Per a la colla el 2010 no ha sigut un mal any, i tot les dificultats que comporta sobreviure en el món de la cultura popular actualment, pensem que hem estat a la alçada i ens hem de felicitar tots plegats!!
Peró amics, el 2011 es un any molt especial per a la nostra colla. Els gegants de la Barceloneta fan 20 anys i estem preparant un acte on celebrarem per tot lo alt el nostre aniversari. Així que geganters de la Barceloneta ens hem de oblidar del 2010 i posar-nos les piles, en un any on tindrem moltíssima feina.FELIÇ ANY NOU 2011

No hay comentarios: