domingo, 7 de julio de 2013

TROBADA DE GEGANTS A BARBERÀ DEL VALLÈS

Avui els gegants Pep Barceló i Maria la néta, acompanyats del general Lagarto, del Ganxut i el Ramonet, han estat en la trobada de gegants de Barberà del Vallès. Tots sabem que els diumenges a l'estiu, solen ser mes complicats, a l'hora d'aixecar-se, sabent que hauràs de suportar altes temperatures, per sortir a carregar gegantes. Això demostra una vegada mes, l'entusiasme amb el qual els nostres geganters i geganteres, surten a passejar pels carrers de diferents pobles als nostres gegants, i com no... el nom del nostre barri.
Volem agrair des del nostre blog, a la colla gegantera de Barberà del Vallès, la seva invitació a la seva trobada, i el bon tracte rebut per ells. Bon treball companys.
No hi ha massa temps per descansar, així que el diumenge tornareu a veure a la família gegantera de la Barceloneta, pels carrers del barri barceloní, el Raval. Si ets geganter i no tens colla, o et ve de gust provar com és això de fer cultura popular catalana, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.




No hay comentarios: