domingo, 24 de febrero de 2013

UNA NEVADA GEGANTERA

Tot i que les precipitacions comencen a remetre, Protecció Civil demana precaució a les carreteres i recomana no creuar Collserola. Tots els transports metropolitans de Barcelona funcionen sense problemes.


La part més activa del temporal de neu ha passat sense gaires incidències a Catalunya. Protecció Civil assenyala que aquest "fenomen excepcional" comença a remetre, però demana extrema precaució a la carretera. La majoria de vies tallades són a les comarques de Tarragona, si bé des de Barcelona es recomana no creuar la serra de Collserola. En les properes hores està previst que s'obrin clarianes, però les temperatures continuaran baixant. Protecció Civil alerta del risc que la neu es converteixi en gel i recomana portar cadenes si es vol circular per vies de muntanya.
Tota la xarxa de transports metropolitans de Barcelona funciona sense incidències i a l'aeroport del Prat només s'han acumulat alguns retards.
El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les vuit del matí un total de 56 trucades relacionades amb la neu i el fred, i a Solivella, Calongei Castellar del Vallès, han tingut problemes amb el subministrament elèctric.
Els bombers gairebé no han hagut de fer sortides, segons ha assenyalat el subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, a Catalunya Informació. Un fet que demostra la poca sinistralitat del temporal.

DIARI ARA

No hay comentarios: